Asociatia Basic Help

Asociația Basic Help este o organizație non-profit care vine în sprijinul copiilor internați în spitale.Din păcate, spitalele nu primesc suficiente materiale pentru îngrijirea celor mici.Fiind internată alături de copilul meu în spital imediat după naștere, am constatat câtă nevoie de ajutor au copiii care sunt abandonați în spitale.În urma acestei experiențe am decis să înființez o asociație care să contribuie la acoperirea necesarului de scutece, șervețele umede și produse de igienă pentru cei micuți.Asociația și-a îndreptat în mod special atenția către Secțiile de Terapie Intensivă Nou-Născuți, Secțiile de Pediatrie și Secțiile de Chirurgie Plastică (acolo unde sunt copii care au suferit accidente). Totodată asociația se ocupă și de cazuri individuale: mame singure, familii cu mulți copii.
Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular