Asociatia Artistilor Anonimi

Scopul Asociatiei "ARTISTILOR ANONIMI" consta in realizarea si implementarea de activitati / programe / proiecte, in urmatoarele domenii:a)Tineret, constand in:-elaborarea si implementarea de proiecte de si pentru tineret(judetene, nationale,internationale)-crearea unei structuri de sprijin pentru dezvoltarea sectorului neguvernamental /non-profit din comunitate-incurajarea spiritului civic si de libera asociere, modernizarea structurala a societatii Romanesti, alinierea la dezbaterile contemporane privind sectorul tertiar din Romaniab)Cultural si comunitar, constand in:-promovarea culturii, turismului, valorilor comunitare, traditiilor, folclorului si mestesugurilor populare, la nivel judetean, national si international-promovarea multilingvismului, dialogului intercomunitar si afilierea / colaborarea cu institutiile / asociatiile / organismele judetene, nationale si internationale de profilc) Voluntariat, constand in:-dezvoltarea durabila a voluntariatului si a societatii civile, cat si consolidarea democratiei participative in Romania;-promovarea implicarii in mod voluntar a membrilor comunitatii in dezvoltarea centrelor de voluntariat si a societatii civile ( organizatii nonguvernamentale (ong-uri) / organizatii comunitare (community-based organizations) / asociatii profesilonale / organizatii politice / cluburi civice / sindicate / organizatii filantropice / cluburi sociale si sportive / institutii culturale / organizatii religioase / miscari ecologiste, populare / media;etcd)Umanitar si social, constand in:-acordarea unui sprijin eficient prin donatii in alimente, imbracaminte, medicamente, bani, prestari servicii, diferitelor comunitati / categorii sociale defavorizate / fara deosebire de nationalitate, religie, rasa, sex sau convingeri politicee)Agricultura si protectia mediului:-dezvoltarea de programe / proiecte de dezvoltare in aceste domenii de activitate

Website:
asociatiaartistiloranonimi.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular