Asociația Rost

O lume mai bună prin educaţie şi cultură!Asociaţia Rost este o organizaţie cultural-educativă şi socială, nepartinică, neguvernamentală şi non-profit, înfiinţată în anul 1994.Misiunea pe care ne-am asumat-o este de a contribui la renaşterea moral-spirituală şi social-culturală a românilor de pretutindeni.Prin proiectele noastre culturale urmărim promovarea valorilor naţionale, valorificarea creatoare a tradiţiei româneşti, prezervarea identităţii naţionale şi trezirea spiritului civic.Prin proiectele noastre sociale vizăm prevenirea şi înlăturarea cauzelor unor drame sociale, precum şi (re)integrarea socială a unor persoane aflate în dificultate, şi, de asemenea, oferim perspectivele formării şi dezvoltării personale a unor largi categorii de români.ActivităţiEdităm şi publicăm cărţi, reviste, broşuri şi articole, pe suport de hârtie şi în format digital, prin Editura Rost şi platforma electronică Rost Online.Proiectăm, organizăm şi susţinem conferinţe, seminarii, dezbateri, lansări, expoziţii, ateliere meşteşugăreşti, cursuri de formare profesională şi dezvoltare personală, prin Casa cu Rost.Producem şi difuzăm filme documentare, artistice şi de publicitate, precum şi albume muzicale.Organizăm tabere tematice, şcoli de vară şi concursuri.Participăm la dezbateri pe domeniile noastre de expertiză, organizate de mass media sau de diferite organizaţii civice.Iniţiem şi derulăm parteneriate cu instituţii de stat, organizaţii neguvernamentale şi mijloace de comunicare în masă, pentru atingerea obiectivelor Asociaţiei.Asumăm, sprijinim, programăm şi desfăşurăm acţiuni civice revendicative, de protest, de protejare a drepturilor cetăţeneşti, de apărare a valorilor în care credem şi propunem politici publice, atît ca entitate independentă, cît şi ca parte a unor alianţe şi coaliţii, formale sau informale.FinanţareFondurile Asociaţiei provin din cotizaţii ale membrilor, donaţii, sponsorizări, finanţări nerambursabile prin programele speciale ale unor instituţii şi din activităţi economice proprii.Pentru donaţii, puteţi folosi contul Asociaţiei Rost, deschis la UniCredit Bank:IBAN: RO25BACX0000000107363250Cod fiscal: 12495302ContactSediul nostru se află în Bucureşti, Str. Blănari nr. 23, etaj 5/6.Telefon:0740.10.36.210727.72.26.320734.13.13.77E-mail:contact@rostoline.rocasacurost@gmail.comrevistarost@gmail.comWebsite:www.rostonline.rowww.editurarost.rowww.casacurost.rowww.rostonline.org

Website:
www.rostonline.ro

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular