ASOCIAȚIA ZAMBETUL ÎNGERILOR

Asociația Zâmbetul Îngerilor este o organizație al cărei scop îl reprezintă lupta împotriva risipei alimentare prin asistarea grupurilor vulnerabile în vederea îmbunătățirii calității vieții.
Proiectele noastre presupun informarea, sensibilizarea și responsabilizarea societății civile pentru a lua atitudine față de condițiile precare de viață în care trăiesc oamenii nevoiași provenind din medii dezavantajate socio-economic, indiferent de vârstă, naționalitate, etnie, rasă, stare de sănătate, sex sau religie.
SCOPUL A.Z.I
- asigurarea hranei zilnice pentru grupul țintă;
- creșterea gradului de conștientizare, informarea și educarea publicului larg din mediul urban cu privire la categoriile dezavantajate de persoane din comunitățile lor pentru a încuraja voluntariatul;
- să asiste grupul țintă în accesarea pieței forței de muncă;
- să asigure integrarea socială și profesională a grupului țintă;
- să contribuie la îmbunătățirea calității vieții la nivel urban și național;
- îmbunătățirea imaginii României în cadrul UE;
- combaterea risipei alimentare.

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Următoarele date sunt stocate temporar, până la completarea formularului: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon. După completarea formularului, aceste date sunt șterse, excepție făcând cazul în care ați optat să permiteți ONG-ului să vă contacteze. În acest caz, datele sunt stocate pe platforma Redirecționează cu scopul de a oferi acces ONG-ului la ele.
Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.

Prin completarea acestui formular, redirecționezi 3.5% din impozitul pe venit către organizația pe care ai ales-o.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular