Asociatia Zambeste Pentru Viitor

Asociația “Zâmbește Pentru Viitor”, Brașov a împlinit șase ani de activitate, unde am ajutat peste 800 de beneficiari din centrele de plasament sau cu probleme sociale grave, provenind din familii defavorizate, din comunitatea brașoveană prin diferite programe și proiecte bine organizate de către oamenii în diferite domenii prin Asociația ,,Zâmbește Pentru Viitor”.
Timp în care noi am organizat o serie de acţiuni umanitare, am promovat proiecte şi am avut participări la diferite cursuri de dezvoltare a organizaţiei.
Totodată, s-au încheiat parteneriate cu instituţii publice şi entităţi private, au avut loc dezbateri, discuţii şi a contribuit la iniţiative de modificare a legilor, prin Ministerul Muncii pe tema situaţiei tinerilor care ies din sistemul de protecţie al statului. De asemenea, apariţiile în mass-media au fost foarte importante pentru dezvoltarea organizaţiei noastre.
Am fost convinși că putem veni în sprijinul acestor tinerii aflați în situațile de risc, a cazurilor sociale, să nu mai treacă și viitori copii prin problemele pe care le-am întâmpinat și noi, în afara căminului. Este un fapt deja cunoscut că majoritatea tinerilor nu au o ţintă în viaţă atunci când sunt nevoiţi să părăsească centrele de plasament şi pot deveni cu uşurinţă, victimele infractorilor: (trafic de persoane, droguri, alcool ) precum şi autorii unor fapte penale sau antisociale, de cele mai multe ori din cauza lipsei unui statut social care să le ofere siguranţa zilei de mâine. Pentru a nu cădea victimele societații, le-am oferit și continuăm să oferim această mână de ajutor, prin diferite proiecte: prin auto-gospodărire, în viaţa de zi cu zi, prin programele educative şi de informare, finalizarea studiilor, absolvirea unei școli profesionale sau diferite cursuri de calificare, dar și să continue cu studii de lungă durată, să aibă încredere în ei, pentru obţinerea unui loc de muncă, pe o perioadă determinată: consiliere psiho-socială, facilitare cazare temporară, consiliere şi suport juridic, suport emoţional, integrare/reintegrare sociala, reintegrare şcolară, orientare vocațională, activităţi în comunitate (vizionare de spectacole, vizite la diverse -instituţii, serate, etc.).
Prin dezvoltarea pe plan profesional, prin formarea unui statut social, împreună continuăm această muncă pe care ne-am asumat-o. Le ușurăm puțin viața, cu o rază de speranță pentru viitor, ceea ce este o realizare imensă și o bucurie sufletească pentru ambele părți.
Toate acestea au fost posibile datorită activităţii intense şi a efortului susţinut depus de membrii Asociaţiei “Zâmbeşte pentru Viitor” și al colaboratorilor care au crezut și cred în cauza noastră. Totul în sprijinul comunităţii braşovene și nu numai.

Website:
www.zambestepentruviitor.org

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 25 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular