Asociatia Youth Vision for Society

Asociația Youth Vision for Society (YVS) este o organizație non-guvernamentală, non-profit, apolitică, născută din dorința de a face o diferență și de a aduce o schimbare în societate.
Considerând că unul din motoarele democrației este implicarea activă și nu numai, asociația noastră se concentrează pe determinarea cetățenilor în a se implica în viața de zi cu zi a comunității. Dezvoltarea unui simț civic este o virtute a cetățeanului democrat.
YVS organizează și implementează o varietate de activități și proiecte cum ar fi:
− Organizarea de seminarii, conferințe, dezbateri publice pe teme de interes pentru societate;
− Acțiuni de informare, conștientizare şi implicare directă a cetățenilor în societate;
− Programe de formare profesională și cursuri de pregătire pe diverse domenii;
− Acțiuni privind educația civică, politică, financiară;
− Proiecte privind mediul înconjurător;
− Activități culturale, educative și sociale.

Website:
www.yvs.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 25 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular