ASOCIATIA WOMENESTEEM INTERNATIONAL

Asociația WomenEsteem International susține dezvoltarea personală și profesională a femeilor care au nevoie de informație și susținere în drumul lor personal și profesional.
Misiunea noastră este de a asista femeile din diferite sectoare de lucru pentru a-și dezvălui adevăratele puncte forte și de a le sprijini în creșterea și folosirea puterii lor în viața lor profesională și personală. De asemenea, la cerere sau la identificarea unei nevoi clare, dezvoltăm și proiecte educaționale pentru copiii care doresc să-și extindă orizontul de cunoaștere dincolo de limitele sistemului actual școlar, în diferite domenii și pe teme cât mai variate, conform etapelor de dezvoltare pe care le parcurg grupele de vârstă implicate în aceste proiecte.

Website:
womenesteeminternational.com

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 25 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular