ASOCIAȚIA TURISM ALTERNATIV

SUNTEM un grup de oameni entuziaști, din domenii variate, care își doresc să aducă schimbări în bine. Îndrăgim valorile locale, investim constant timpul liber în proiectele asociației, ne punem talentul în slujba asociației, nu credem în lucrurile făcute după principiul „Merge și așa.”, facem tot ce ne stă în puteri în fiecare proiect, am realizat și realizăm lucrurile prin muncă și explorăm mereu noi perspective în domeniile care ne pasionează. Pe scurt, suntem Asociația Turism Alternativ.
DORIM să arătăm oamenilor plusurile locului în care trăim, de la orașul sau județul Arad până la întreaga Românie. Ne propunem să schimbăm mentalități pe termen lung, unul dintre idealurile noastre fiind să împământenim ideea că lucrurile nu se fac „doar ca să fie făcute”, ci se fac bine!
ȚINTIM să devenim autoritatea oficială în turism alternativ în România și să creăm standardul de „Garanția de turism alternativ”, ca și standar de calitate în acest domeniu.
ÎNȚELEGEM și acceptăm realitatea în care trăim, cu plusuri și minusuri. Știm că schimbările sunt greu de făcut și necesită timp și considerăm că putem face o schimbare în bine, perseverând până la reușită. Avem curajul de a încerca să schimbăm mentalități și comportamente, atunci când ni se spune că nimic nu poate fi schimbat. Credem în ceea ce spunem și spunem ceea ce credem, chiar și atunci când adevărul nu este cel mai confortabil lucru.
ȘTIM cum se fac lucrurile convențional, însă decidem întotdeauna să explorăm noi perspective și să ne lărgim orizontul. Ne lovim în continuu de piedici, însă facem „haz de necaz” și mergem mai departe. Noi suntem Asociația Turism Alternativ și dacă te regăsești în tot ce-am spus până acum, te invităm să ni te alături!

Website:
www.turismalternativ.ro

Redirecționează în 3 pași simpli

1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Următoarele date sunt stocate temporar, până la completarea formularului: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon. După completarea formularului, aceste date sunt șterse, excepție făcând cazul în care ați optat să permiteți ONG-ului să vă contacteze. În acest caz, datele sunt stocate pe platforma Redirecționează cu scopul de a oferi acces ONG-ului la ele.

Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.
  • Ce reprezintă formularul de 2%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 2% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 2%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular