Fa Bine! - Asociatia Traieste cu Bucurie

Asociația Trăiește cu Bucurie dezvoltă platforma Fă Bine! (www.fabine.eu), facilitând prin intermediul acesteia realizarea de fapte bune și implicarea în comunitate.Fă Bine! aduce la un loc toate organizațiile care au nevoie de ajutor, pentru a fi alături de copiii și adulții cu dizabilități, boli rare sau grave, persoanele aflate în situații de sărăcie majoră!Creem și dezvoltăm în acest sens programe, campanii și instrumente de implicare activă și ajutor direct, pentru a susține pe toți cei care au nevoie de resurse materiale, financiare, acces la informații și educație.Fă Bine acționează ca un catalizator de resurse din comunitate și de la companii, pentru a le redistribui către toți cei aflați în nevoie și a căror voce este prea puțin sau insuficient auzită.Până în prezent am ajutat peste 100.000 de persoane și peste 250 de organizații: centre de copii sau de bătrâni, centre de terapie, spitale, grădinițe sau școli, direcții generale de asistență socială, care au primit cu ajutorul nostru resurse importante în desfășurarea activității lor: alimente, echipamente sanitare și de protecție, viziere, mobilier, jucării, produse educaționale.Valoarea resurselor mobilizate in cei 4 ani de activitate a fost de peste 10 milioane lei.

Website:
fabine.eu

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Din anul 2022 formularele 230 pot fi depuse online. Dacă vrei să printezi formularul și să îl semnezi, atunci apasă mai jos butonul Descarcă formular și urmează instrucțiunile. Dacă vrei să semnezi și să depui formularul online atunci apasă mai jos Semnează formular și urmează instrucțiunile.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular