Fa Bine! - Asociatia Traieste cu Bucurie

Asociația Trăiește cu Bucurie dezvoltă platforma Fă Bine! (www.fabine.eu), facilitând prin intermediul acesteia realizarea de fapte bune și implicarea în comunitate.

Fă Bine! aduce la un loc toate organizațiile care au nevoie de ajutor, pentru a fi alături de copiii și adulții cu dizabilități, boli rare sau grave, persoanele aflate în situații de sărăcie majoră!

Creem și dezvoltăm în acest sens programe, campanii și instrumente de implicare activă și ajutor direct, pentru a susține pe toți cei care au nevoie de resurse materiale, financiare, acces la informații și educație.

Fă Bine acționează ca un catalizator de resurse din comunitate și de la companii, pentru a le redistribui către toți cei aflați în nevoie și a căror voce este prea puțin sau insuficient auzită.

Până în prezent am ajutat peste 65.000 de persoane și peste 150 de organizații: centre de copii sau de bătrâni, centre de terapie, spitale, grădinițe sau școli, direcții generale de asistență socială, care au primit cu ajutorul nostru resurse importante în desfășurarea activității lor: alimente, echipamente sanitare și de protecție, viziere, mobilier, jucării, produse educaționale.

Valoarea resurselor mobilizate doar în anul 2020 a fost de peste 7 milioane lei.

Website:
fabine.eu

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Următoarele date sunt stocate temporar, până la completarea formularului: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon. După completarea formularului, aceste date sunt șterse, excepție făcând cazul în care ați optat să permiteți ONG-ului să vă contacteze. În acest caz, datele sunt stocate pe platforma Redirecționează cu scopul de a oferi acces ONG-ului la ele.
Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.

Prin completarea acestui formular, redirecționezi 3.5% din impozitul pe venit către organizația pe care ai ales-o.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular