Asociația Surâsul Albastru

ÎNSOȚITORUL COPIILOR DIAGNOSTICAȚI CU AUTISM!Surâsul Albastru este o asociație nonguvernamentală, cu personalitate juridică română, înființată în 2012. Asociația Surâsul Albastru este însoțitorul copiilor care se confruntă cu o tulburare din spectrul autist, în lunga încercare de a reclădi, din piese mici, un univers comun, din care noi toți facem parte. Asociația Surâsul Albastru realizează terapie cu copiii cu vârsta cuprinsa între 2-12 ani și a oferit terapie la cel puțin 300 de copii diagnosticați cu autism sau întârzieri în dezvoltare.Viziunea Surâsului Albastru este schimbarea percepției la nivel de societate a ideii de autism asociată unei persoane condamnată pe viață, în autism – persoana specială cu posibilitatea de integrare și autonomie, care poate aduce contribuții comunității în care trăiește. Asociația Surâsul Albastru își dorește să creeze un cadru complex pentru persoanele cu afecțiuni din spectrul autismului, în ceea ce privește terapia și mediul de viață. Multitudinea de oportunități pentru persoanele cu autism reprezintă prioritatea principală a Surâsului Albastru.Echipa Terapeutică este formată din 5 terapeuți absolvenți ai Facultății de Psihologie, având specializări de psiholog, psihopedagog, terapeut, specializați în tehnici consacrate (TEEACH, ABA, PECS, Small Steps, Give me five).Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit, pentru un nou centru de terapie atât de necesar copiilor de pe listele de așteptare.Date de contact:Telefon: 0748521773Adresă: Aleea Sucidava Nr. 16, IașiEmail: surasulalbastru@gmail.com

Website:
www.surasulalbastru.ro

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular