Asociatia Stefan Maya

Personajul principal este Maya si dorinta ei de a invinge paralizia cerebrala. Am avut sansa de a ajunge si a face operatia de rizotomie dorsala-selectiva, iar acum ne aflam in perioada de recuperare. Inainte de aceasta operatie, Maya nu putea face multe lucruri: sa se imbrace singura, sa se ridice sprijinit, era limitata la perimetrul camerei. Acum reuseste sa paseasca cu cadrul, este flexibila si nerabdatoare sa mearga singura !
Am facut aceasta promisiune ca o vom sustine, ca o vom ajuta, ca vom lupta alaturi de ea. Nu este placut sa iti petreci timpul prin centre de recuperare, prin alte orase, pe drumuri, departe de familie. Insa faptul ca exista posibilitatea de a fi independenta ne intareste, ne da putere. Costurile unei sesiuni de recuperare adecvata nevoilor ei se ridica la aproximativ 1000 euro intr-un centru din tara, la 3500-4000 in strainatate. O buna parte din acestea le putem sustine din conturile propri si din contul asociatiei, dar pentru rezultate si mai bune trebuie sa intensificam programul de recuperare, ceea ce implica si costuri mai mari. De aceea am creat aceasta strangere de fonduri, pentru a ii putea oferi mai multe sanse la normalitate.
Mai stiu ca suntem multi ! Iar cand suntem “multi”, “putin” cu “putin” inseamna “enorm” ! Fiti alaturi de Maya, ajutati-o sa depaseasca acest obstacol !
MULTUMIM !

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Următoarele date sunt stocate temporar, până la completarea formularului: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon. După completarea formularului, aceste date sunt șterse, excepție făcând cazul în care ați optat să permiteți ONG-ului să vă contacteze. În acest caz, datele sunt stocate pe platforma Redirecționează cu scopul de a oferi acces ONG-ului la ele.
Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.

Prin completarea acestui formular, redirecționezi 3.5% din impozitul pe venit către organizația pe care ai ales-o.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular