Asociatia Sportiva Tenis Club Ingrid Craiova

Acest ONG a fost creat pentru a sustine copii care vor sa practice tenisul si Pe cei care vor sa faca performanta ! ­čÄż

Website:
Tenis Club Ingrid

Redirec╚Ťioneaz─â ├«n 3 pa╚Öi simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Not─â! Toate datele de pe aceast─â pagin─â sunt transmise folosind o conexiune sigur─â. Urm─âtoarele date sunt stocate temporar, p├ón─â la completarea formularului: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon. Dup─â completarea formularului, aceste date sunt ╚Öterse, excep╚Ťie f─âc├ónd cazul ├«n care a╚Ťi optat s─â permite╚Ťi ONG-ului s─â v─â contacteze. ├Än acest caz, datele sunt stocate pe platforma Redirec╚Ťioneaz─â cu scopul de a oferi acces ONG-ului la ele.
Po╚Ťi citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.

Prin completarea acestui formular, redirec╚Ťionezi 3.5% din impozitul pe venit c─âtre organiza╚Ťia pe care ai ales-o.
  • Ce reprezint─â formularul de 3.5%?

    Formularul este o metod─â prin care oricine ├«╚Öi poate redirec╚Ťiona 3.5% din impozitul anual c─âtre un ONG. Acest lucru ├«nseamn─â c─â acea sum─â nu va mai ajunge ├«n bugetul statului ci va fi direc╚Ťionat─â c─âtre contul ONG-ului.

  • Ce se ├«nt├ómpl─â cu datele de pe aceast─â pagin─â?

    Datele de pe aceast─â pagin─â sunt folosite doar pentru a crea fi╚Öierul PDF. Doar numele, prenumele, ora╚Öul, jude╚Ťul ╚Öi email-ul/telefonul sunt salvate ├«n baza noastr─â de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului s─â intre ├«n legatur─â cu tine, doar dac─â tu decizi acest lucru.

  • Care sunt urm─âtorii pa╚Öi?

    Dup─â ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direc╚Ťionat c─âtre o pagin─â de unde po╚Ťi descarc─â fi╚Öierul PDF. Acela va con╚Ťine datele tale ╚Öi datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. ├Än cazul ├«n care tu e╚Öti scutit de impozit, dar vrei sa aju╚Ťi, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l aju┼úi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular