Asociatia Sportiva Rugby Club Antonio Jr

. Rugby Club Antonio Jr. este un club destinat exclusiv formării de noi talente, prin selecţionarea, pregătirea și promovarea copilor ca sportivi, promovarea sportului, organizarea şi administrarea de activităţi sportive, practicarea acestora de către membrii săi şi participarea la activităţi şi competiţii sportive.
În România 1 din 5 copii abandonează școala din cauza sărăciei și a condițiilor precare de trai. Lupta și speranța lor ne motivează și ne dau energia de a sprijini, pentru ca sportul poate fi mai mult decât activitatea fizică şi disciplina pe care le presupune implicit, ci şi un mod de a da modele de viaţă şi îndrumare unor copii care, din cauza condiţiilor sociale, nu au acces la ele.
Dacă sărăcia le afectează copiilor şansa la dezvoltare şi educaţie, prin programul nostru incercam sa ne folosim resursele pentru a combate acest lucru, pentru că fiecare copil sănătos şi educat e un câştig pe termen lung pentru societate.
Prin rugby copiii își dezvoltă abilitățile motorii, viteza, rezistența și coordonarea mai repede.
Mentionam ca in scurta noastra istorie clubul nostru a reusit sa cucereasca:
 Vice Campiona Regionala in Campionatul Regional Muntenia la U15 2018/2019
 Vice Campiona Nationala a Romaniei la U14 2017/2018
 Vice Campiona Regionala in Campionatul Regional Muntenia 2017/2018 - U14
 Campioana Nationala a Romaniei la categoria U12 in anul 2016,
 Campiona Regionala in Campionatul Regional Muntenia 2015/2016 - U12
 "Echipa anului" 2016/U12,
 Vice-Campioana Nationala a Romaniei U10 2013/2014 si castigatoarea a 21 de trofee pe anul 2014.

Website:
www.facebook.com

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Următoarele date sunt stocate temporar, până la completarea formularului: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon. După completarea formularului, aceste date sunt șterse, excepție făcând cazul în care ați optat să permiteți ONG-ului să vă contacteze. În acest caz, datele sunt stocate pe platforma Redirecționează cu scopul de a oferi acces ONG-ului la ele.
Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.

Prin completarea acestui formular, redirecționezi 3.5% din impozitul pe venit către organizația pe care ai ales-o.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular