Asociatia Speranta pentru Nicolas


Asociatia s a infiintat din nevoia si dorinta de a acoperi contravaloarea tratamentelor si internarilor de la diferite centre de recuperare. Nicolas vrea sa mearga asa ca un copil normal...sa joace fotbal sa alerge sa mearga pe strada alaturi de semenii lui ...

Nicolas se lupta cu tetrapareza spastica si
retard neuro-psiho-motor...un diagnostic foarte dur
pentru un copil de doar 3 anisori...Mergem cu capul sus si speram ca oameni de bine ne pot ajuta pentru o viata mai buna.


REZULTAT R.M.N."Anomalie de semnal in plaja,difuz delimitata,periventricular fronto-parietal drept si occipitalbilateral(hipersemnal T2 si FLAIR,hiposemnal T1,fara restrictie de difuzie)-de tip sechelar.
Anomalii de semnal pseudonodulare (semnal similar celor mentionate anterior) se vizualizeaza la nivelul putamenului si talamusului bilateral.
Reducerea grosimii stubstantei albe parieto-occipital bilateral,relativ simetric.
Sistem ventricular pe linia mediana,relativ simetric,cu dimensiuni usor crescute ale ventriculilor laterali,care au coarne rotunjite.
Corp calos subtire in portiunea corporeala.
Talamus cu dimensiuni usor reduse bilateral,simetric.

Concluzii
Leziuni sechelare ale substantei albe periventricular (parieto-occipital bilateral),putamen si talamus bilateral -cel mai probabil cu substrat hipoxic/ischemic."

Multumim celor ce se vor implica in ajutorarea lui Nicolas ...
"pic cu pic se strange marea "...

Website:
www.sprijinpentrunicolas.com

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 30 Iunie ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 2%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 2% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 2%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular