Asociatia Saving Orphaned Souls Sheila's Animal Rescue Mission

Asociatia SOS ARMS este un ong care reuseste sa ajute sufletele nevinovate , necuvantatoarele doar cu ajutorul donatiilor, sponsorizarilor si directionarea celor 3.5 % din venit sau 20 % din profit.
Nu putem salva toate animalutele desi ne-am dori asta , insa incercam sa salvam cat mai multe vieti !

In zona in care activam judetul Brasov majoritatea urgentelor ajung la noi si aici ne referim la catei accidentati de masina sau cazuri de cruzime . De asmenea nu ne-am limitat activitatea la judetul Brasov si am ajutat in toata tara atunci cand a fost nevoie .
Sa putem raspunde in continuare solicitarilor de ajutor si urgentelor si pentru a continua sterilizarile gratuite avem nevoie si de implicarea ta .
Mai mult de 15 ani de zile de munca cu sufletul deschis, plin de rani si cicatrici, renascut din cenusa .
Multa durere, sacrificii insa nici un regret pentru ca viata lor contraza pentru mine si pentru voi cei care va pasa.
Multumita lui Dumnezeu am reusit alaturi de oameni minunati sa schimbam traiectoria viitorului pentru multe suflete inocente abandonate si de la containerul de gunoi, din pungi dnepe marginea drumului, din accidente de masina au primit o a doua sansa la viata si traiesc in familii adevarate. Pentru ca noi promovam " Adopta NU cumpara !"
De asmenea militam impotriva eutanasiei si am salvat multe vieti din lagare ca nu le putem denumi adaposturi publice .
Am salvat si am schimbat viata a unui numar considerabil de animalute aproape 2000 alaturi de oameni minunati si oricat de greu este de foarte multe ori dorinta de a salva si mai multe vieti si de a lupta impotriva cruzimii, abandonului fata de animale a crescut zi de zi si astfel a luat forma :
<< Asociatia SOS ARMS >> care isi propune sa schimbe ceva in acesta tara in ceea ce priveste stoparea abuzurilor si cruzimii impotriva necuvantatoareleor, stoparea inmultirii animalelor si a abandonului prin informare, educare si campanii de sterilizare si monitorizarea adaposturilor publice de caini …
Ani de zile am dus o lupta continua cu un sistem defect si acum ne propunem sa crest numarul membrilor , voluntarilor , suporterilor care alaturi de noi vom forma o echipa adevarata de oameni dedicati unei schimbari majore in viata animalelor din Romania prin informare, educare si interventie.

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Următoarele date sunt stocate temporar, până la completarea formularului: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon. După completarea formularului, aceste date sunt șterse, excepție făcând cazul în care ați optat să permiteți ONG-ului să vă contacteze. În acest caz, datele sunt stocate pe platforma Redirecționează cu scopul de a oferi acces ONG-ului la ele.
Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.

Prin completarea acestui formular, redirecționezi 3.5% din impozitul pe venit către organizația pe care ai ales-o.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular