ASOCIATIA CARPATINA ARDELEANA A TURISTILOR - SKV

Asociația Carpatină Transilvană a Turiștilor - SKV a fost înființată în anul 1880, la Sibiu. De-a lungul timpului, Asociația Carpatină Ardeleană a Turiștilor – SKV și-a adus contribuția în mod decisiv la dezvoltarea turismului pedestru prin construirea primelor poteci turistice marcate de pe teritoriul României și a primelor cabane.
Continuând promovarea turismului montan din România, Asociația Carpatină Ardeleană a Turiștilor este asociație membră a Asociației Europene de Drumeție – ERA, administrând cele două Magistrale Europene de Drumeție care străbat România - E3 și E8.
În prezent, Asociația Carpatină Ardeleană a Turiștilor – SKV numără aproape 500 de membri și gestionează o bază de date cu circa 2000 de voluntari. Acest lucru îi permite să gestioneze proiecte cu un aport de voluntari și să facă parte din importante parteneriate pentru dezvoltarea turismului montan românesc.

Website:
www.skv.ro

Redirecționează în 3 pași simpli

1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Singurele date salvate sunt: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon.

Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.
  • Ce reprezintă formularul de redirectionare?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa pana la 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei pana la 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular