ASOCIATIA CARPATINA ARDELEANA A TURISTILOR - SKV

Asociația Carpatină Transilvană a Turiștilor - SKV a fost înființată în anul 1880, la Sibiu. De-a lungul timpului, Asociația Carpatină Ardeleană a Turiștilor – SKV și-a adus contribuția în mod decisiv la dezvoltarea turismului pedestru prin construirea primelor poteci turistice marcate de pe teritoriul României și a primelor cabane.Continuând promovarea turismului montan din România, Asociația Carpatină Ardeleană a Turiștilor este asociație membră a Asociației Europene de Drumeție – ERA, administrând cele două Magistrale Europene de Drumeție care străbat România - E3 și E8.În prezent, Asociația Carpatină Ardeleană a Turiștilor – SKV numără aproape 500 de membri și gestionează o bază de date cu circa 2000 de voluntari. Acest lucru îi permite să gestioneze proiecte cu un aport de voluntari și să facă parte din importante parteneriate pentru dezvoltarea turismului montan românesc.

Website:
www.skv.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular