Asociatia Sf. Ana

ASOCIAŢIA SF. ANA este o organizaţie caritabilă, neguvernamentală, apolitică şi non-profit înființată de părinți și rude de persoane cu dizabililtăți mintale și asociate severe, înregistrată legal în 1996. Cu 20 ani de experiență în acordarea de servicii pentru copii si tineri cu dizabilități mintale și asociate medii/severe, Asociația se numără printre cei mai importanți furnizori privați din București, acreditați în servicii directe pentru persoane cu dizabilități.

Valorile pe care le promovăm:
Demnitate, respect, normalitate, egalitate de şanse, altruism, voluntariat, onestitate, loialitate, parteneriat, responsabilitate, transparență, încredere, libertate de alegere.

Viziunea
Ca organizație înființată de părinți și familii în dificultate, noi ne dorim o viață cât mai apropiată de normal, pentru toate persoanele cu dizabilități mintale și familiile lor.

Misiunea
Prevenirea abandonului, instituționalizării și excluziunii copiilor si tinerilor cu dizabilități mintale și asociate severe, prin furnizarea de servicii directe care să le îmbunătățească lor și familiilor aparținătoare, calitatea vieții și șansele de integrare socială și profesională.

Obiectivele

 protejarea drepturilor copiilor şi tinerilor cu dizabilităţi intelectuale, în concordanţă cu tratatele internaţionale la care România este parte, în mod deosebit cu Convenţia ONU privind drepturile copilului şi respectiv Convenţia europeană privind drepturile omului;

 promovarea creşterii, îngrijirii şi educării copiilor și tinerilor cu dizabilități mintale severe în familie, prevenind situaţiile care pot conduce la separarea lor de părinţi;

 organizarea și amenajarea de spații speciale (Centre de Zi, ateliere de terapie ocupatională, locuințe protejate, Centre respiro), destinate copiilor, adolescenților, tinerilor și adulților cu dizabilități mintale și asociate severe;

 cresterea șanselor de recuperare și integrare socio-profesională a copiilor, adolescentilor și tinerilor cu dizabilități mintale și asociate medii și severe, ca urmare a participării consecvente la programe de socializare;

 cresterea gradului de acceptare a persoanelor cu dizabilități mintale și asociate severe în comunitate și pe piața muncii.

Website:
www.sf-ana.ro

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Următoarele date sunt stocate temporar, până la completarea formularului: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon. După completarea formularului, aceste date sunt șterse, excepție făcând cazul în care ați optat să permiteți ONG-ului să vă contacteze. În acest caz, datele sunt stocate pe platforma Redirecționează cu scopul de a oferi acces ONG-ului la ele.
Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.

Prin completarea acestui formular, redirecționezi 3.5% din impozitul pe venit către organizația pe care ai ales-o.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular