Asociatia SEXUL vs BARZA

110 milioane de vizionări și 510 000 de urmăritori (YouTube, TikTok, Facebook) pentru 417 videoclipuri educaționale. Asociația SEXUL vs BARZA este cel mai de succes răspuns la lipsa cronică de educație despre drepturile femeilor, egalitate între femei și bărbați și sănătate reproductivă și sexuală.În plus, Asociația SEXUL vs BARZA oferă un serviciu online gratuit de consiliere pentru tineri și tineri adulți la care au apelat peste 6000 de persoane în perioada 2019-2022.Nu în ultimul rând, Asociația SEXUL vs BARZA luptă prin eforturi de advocacy pentru îmbunătățirea drepturilor femeilor și drepturilor reproductive și sexuale. Vrem ca educația sexuală în școli și serviciile de sănătate reproductivă prietenoase cu tinerii să devină realitate.Membrii consiliului director sunt: Adriana Radu, Master of Public Health (Președintă) și membră Plenului Consiliul Economic și Social (CES), Daniela Drăghichi, specialistă advocacy cu experiență de peste 25 de ani (Vicepreședintă), Ioana Nanu P.h.D, profesoară de limba română (Secretară).Vă mulțumim pentru susținere.

Website:
www.youtube.com/sexulvsbarza

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Din anul 2022 formularele 230 pot fi depuse online. Dacă vrei să printezi formularul și să îl semnezi, atunci apasă mai jos butonul Descarcă formular și urmează instrucțiunile. Dacă vrei să semnezi și să depui formularul online atunci apasă mai jos Semnează formular și urmează instrucțiunile.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular