Asociatia SEXUL vs BARZA

65 milioane de vizionări și 400 000 de urmăritori (YouTube, TikTok, Facebook). Asociația SEXUL vs BARZA este cel mai de succes răspuns la lipsa cronică de educație despre drepturile femeilor, egalitate între femei și bărbați și sănătate reproductivă și sexuală.

În plus, Asociația SEXUL vs BARZA oferă, în parteneriat cu Salvați Copiii România, un serviciu online gratuit de consiliere pentru tineri și tineri adulți la care în 2020 au apelat peste 2000 de persoane.

Nu în ultimul rând, Asociația SEXUL vs BARZA luptă prin eforturi de advocacy pentru îmbunătățirea drepturilor femeilor și drepturilor reproductive și sexuale. Vrem ca educația sexuală în școli și serviciile de sănătate reproductivă prietenoase cu tinerii să devină realitate.

Membrii consiliului director sunt: Adriana Radu, Master of Public Health (Președintă) și membră Plenului Consiliul Economic și Social (CES), Daniela Drăghichi, specialistă advocacy cu experiență de peste 25 de ani (Vicepreședintă), Ioana Nanu P.h.D, profesoară de limba română (Secretară).

Vă mulțumim pentru susținere.

Website:
www.youtube.com/sexulvsbarza

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Următoarele date sunt stocate temporar, până la completarea formularului: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon. După completarea formularului, aceste date sunt șterse, excepție făcând cazul în care ați optat să permiteți ONG-ului să vă contacteze. În acest caz, datele sunt stocate pe platforma Redirecționează cu scopul de a oferi acces ONG-ului la ele.
Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.

Prin completarea acestui formular, redirecționezi 3.5% din impozitul pe venit către organizația pe care ai ales-o.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular