Asociația Secția de Coregrafie (ASC)

ASC este un ONG care funcționeaza ca un ecosistem dinamic și acționează ca o platformă pentru producție, prezentarea și contextualizare a spectacolului de coregrafic în artele contemporane, fie pentru audiențe existente sau noi, locale sau globale, indiferent de vârstă, sex, naționalitate, trecut cultural, abilități ori pregătire. 

Până în prezent ASC a susținut peste 150 de artiști, a prezentat mai mult 70 de spectacole și a dezvoltat peste 30 de parteneriate strategice cu instituții private și de stat din România, Europa Asia și SUA.

PREMII

2018 Premiul I la secțiunea Artă și Cultură a Galei Societății Civile ed. XVI
2018 Nominalizare la Premiile Administrației Fondului Cultural Național
2017 Premiu de excelență în domeniul proiectelor de dans oferit de Uniunea Artei Coregrafice din România

MANIFESTO

Credem că arta coregrafică este o expresie conștientă a experienței noastre umane, vitală pentru evoluția și transformarea societăților libere. Este atât o forță impresionantă pentru bine, cât și un catalizator de spirite inovatoare.

Website:
www.choreodep.com

Redirecționează în 3 pași simpli

1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Tip de venit

Pentru ce tip de venit vrei să redirecționezi către acest ONG?

Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Singurele date salvate sunt: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon.

Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.
  • Ce reprezintă formularul de 2%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 2% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 2%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular