Asociația Se Poate

Asociația Se Poate are o vastă experiență în desfășurarea activităților de tineret și al învățării non-formale, dobândită în cadrul proiectelor derulate până în prezent. Aceasta își propune să se ocupe de protejarea mediului înconjurător, prin încurajarea reciclării și plantarea de copaci și își dorește să contribuie la conservarea patrimoniului cultural natural al satelor din România.

Prin statutul său organizația își propune să monitorizeze activitatea aleșilor României în Parlamentul European și să faciliteze un dialog continuu cu reprezentanții sferei politice în promovarea dezvoltării activităților pentru tineri. Asociația este activă în domeniul politicilor publice fiind înregistrată în repertoarul ONG al Camerei Deputaților și participând activ la consultările realizate.

Website:
asociatiasepoate.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 31 Iulie ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 2%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 2% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 2%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular