Asociatia Scout Society

Esti gata sa oferi o sansa tinerilor? Alatura-te educatiei tinerilor prin sustinerea Asociatiei Scout Society pentru a le oferi acestora sansa sa:
- sa aiba accces la educatie
- sa se dezvolte personal si profesional
- sa se implice activ in comunitate
- sa devina viitorul mai bun pe care cu totii il asteptam.

Scout Society implica tinerii (inclusiv tineri cu oportunitati reduse si NEETs) in activitati locale prin Ateliere Gratuite de educatie financiara, antreprenoriala, digitala, ecologica si civica.
Scout Society implica tinerii (inclusiv tineri cu oportunitati reduse si NEETs) in activitati internationale ,oferindu-le oportunitati de dezvoltare intr-o comunitate europeana alaturi de tineri din alte tari.

Devin-o “Ministrul Finantelor” pentru o zi!
Alege cum se utilizeaza taxele ce le-ai platit catre stat. Prin completarea formularului de mai jos ai puterea de directiona 3.5% din TAXELE PLATITE de tine catre Scout Society. Cel mai important este ca totul este gratuit!.

Ce facem cu banii?
Dorim sa construim un "Centrul Scout Society" in care tinerii se pot dezvolta, pot invata si creste astfel incat sa devina adulti responsabili.

De ce e important?
Deoarece ne dorim o comunitate prospera, o Romanie educata, cu cetateni activi si implicati in societeta. Schimbarea nu se face peste noapte, insa incepand de acum, generatia viitoare poate fi generatia schimbarii!

Afla mai multe despre ScoutSociety
- FB https://www.facebook.com/ScoutSociety
- Youtube https://www.youtube.com/channel/UCQ3FHGtRYNo51hiJmtyRcXA/videos
- Site https://scoutsociety.ro/

Website:
www.scoutsociety.ro

Redirecționează în 3 pași simpli

1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Următoarele date sunt stocate temporar, până la completarea formularului: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon. După completarea formularului, aceste date sunt șterse, excepție făcând cazul în care ați optat să permiteți ONG-ului să vă contacteze. În acest caz, datele sunt stocate pe platforma Redirecționează cu scopul de a oferi acces ONG-ului la ele.

Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular