Asociatia Save the Horses


Bine ai venit în lumea Save the Horses ! Este o lume minunată, în care ne dedicam trup şi suflet pentru a schimba în bine viaţa cailor care au mare nevoie de o şansă. Este un drum greu şi anevoios, deoarece vedem atâta durere şi atâta nedreptate. Dar încrederea şi bucuria din ochii cailor salvaţi spun totul. Spun că oamenii ar trebui să dea o şansă, să lupte din toate puterile pentru a oferi fiecărui cal viaţa frumoasă şi liniştită pe care o merită. Pentru că un cal nu este o unealtă, nu este un obiect de decor, nu este “ceva” de care oamenii să se folosească şi pe care apoi să îl arunce pe un camp, lipsit de putere, ori într-un abator sinistru. Un Cal este o minune a naturii, este măreţie, graţie, forţă, prietenie ….

Mult prea mulţi cai înfruntă zilnic abuzuri, sunt emaciaţi, neglijaţi, bătuţi şi munciţi peste puterile lor. Mulţi nu au parte nici măcar de hrană corespunzătoare, apă, adăpost sau îngrijiri medicale şi când, într-un anumit moment, nu mai pot munci sau nu mai au putere nici măcar să stea în picioare, sunt abandonaţi pe câmpuri sau sacrificaţi. Din păcate aceasta este soarta şi viaţa a sute de cai, care odată au fost frumoşi, sănatoşi şi puternici. Acesta este, de prea multe ori, crudul şi nedreptul destin al celui mai nobil şi şarmant animal. Citeşte poveştile lor, întreabă-ne orice altceva vrei să ştii despre ce facem pentru ei, vino alături de noi pentru a schimba în bine viaţa unui cal, fii parte a miracolului care transformă disperarea în speranţă, teama în dragoste, abuzurile şi neglijenţa în grijă şi protecţie şi, într-un final, o moarte dureroasă şi nedreaptă, într-o viaţă frumoasă şi fericită ! Acestui scop ne dedicăm viaţa şi încercăm să aducem împreună adevăraţi iubitori de cai, oameni care le înţeleg durerea şi suferinţele şi care sunt dispuşi să lupte pentru a oferi câtor mai mulţi cai o viaţă mai bună. O vorbă frumoasă spune :
„Cine salvează o viaţă, salvează o lume”. Caii sunt lumea noastră, iar scopul şi lupta noastră este pentru a le oferi dreptul la viaţa pe care o merită. Merită afecţiune, adăpost, hrană, îngrijire corespunzătoare …. Este uimitor cum, cu dragoste şi multă grijă, cai care se aflau la un pas de moarte din cauza, evident, abuzurilor la care au fost supuşi, renasc şi învaţă să se bucure din nou de Viaţă, învaţă să aibă încredere în oameni, învaţă să iubească şi să se bucure de fiecare clipă. Stau marturie poveştile cailor pe care i-am salvat, poveştile cailor pentru care a fost prea târziu şi, poate cel mai important, poveştile cailor care au disperată nevoie de ajutor. Ajutorul nostru. Ajutorul tau. Implică-te ! …..

Website:
www.savethehorses.ro

Redirecționează în 3 pași simpli

1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Singurele date salvate sunt: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon.

Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.
  • Ce reprezintă formularul de redirectionare?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa pana la 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei pana la 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular