ASOCIATIA SAVA'S SAFE HAVEN

Sava's Safe Haven este un adăpost privat pentru animale, autorizat sanitar veterinar, situat în județul Galați.Adăpostul este condus și îngrijit de familia Sava și are ca scop salvarea, îngrijirea și adopția animalelor salvate de pe stradă.De asemenea, Asociatia Sava's Safe Haven, derulează diverse proiecte sociale prin care oferă sprijin in comunitățile sărace din mediul rural, prin programe de educație și servicii medicale veterinare gratuite alături de echipa medicală a adăpostului ( sterilizari, vaccinări, microcipări, tratamente, hrană și altele).În cei aproape 10 ani de activitate, Sava's Safe Haven, a reușit să salveze peste 2000 de câini și pisici, să finanțeze peste 1500 de sterilizări, vaccinări și microcipări în zonele sărace din mediul rural.Asociația nu este sponsorizată de autoritățile publice, și nici de către companiile locale.Astfel donația dumneavoastră de 3,5 % din impozitul pe profit, poate ajuta la continuarea activității adăpostului.Vă mulțumim pentru sprijin!

Website:
www.savasafehaven.com

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular