ASOCIATIA SANSA TA

Despre noi

Viața este un dar de la Dumneazeu. Când dăruim iubirea devenim parte din minunea Creației. Doar iubind putem avea milă, compasiune, înțelegere față de aproapele nostru, ajutându-l când are mai puțină putere și mai multe nevoi decât noi. Important nu e cât dăruim, ci câtă iubire punem în dăruire. Darurile se fac din suflet și astfel împărtășim cu ceilalți câte ceva din ce există în noi.

Am creat Asociația Sansa Ta, din iubire pentru copiii care provin din familii nevoiase sau din centre de asistență socială și care-și doresc să schimbe ceva în viața lor, dar pot reuși acest lucru doar cu sprijinul unor oameni cu suflet mare. Acești oameni minunați sunteți dumneavoastră, cei care sprijuniți Asociația Sansa Ta, nu doar prin donații și sponsorizări, ci și prin activități de voluntariat.

Ceea ce oferiți, ajunge la cei care au nevoie de ajutor, în momente în care nu mai au nicio speranță de mai bine. În asemenea clipe, darul dumneavoastră devine extrem de valoros, transformându-se într-o rază de speranță, dând putere acelor copii și familiilor lor să meargă mai departe cu încrederea că vor reuși.

A dărui este o experiență care schimbă viețile tuturor celor care participă la ea. Când dăruiești, bunătatea sufletului strălucește și încălzește ca o rază de soare. Întindeți o mână de ajutor copiilor aflați într-o situație dificilă și veți deveni eroii lor salvatori.

Am creat asociația Sansa Ta în iunie 2011 după 15 ani în care am adus bucurie în viața copiilor din orfelinate și din familiile sărace, cooptându-i în această activitate pe prietenii noștri care au dorit să întindă o mână de ajutor acelor copii.
Asociatia Sansa Ta își propune:
Sprijinirea copiilor și tinerilor care au un real talent artistic sau sportiv, o vocație către anumite discipline școlare sau care își doresc să continue studiile, dar care sunt împiedicați de situația financiară precară pe care o au să își desăvârșească pregătirea în respectivele domenii.

Asociatia Sansa Ta, este un ONG non-profit, care doreste sa promoveze prin proiecte sociale, educationale, sportive, dreptul la o viata mai buna pentru familiile cu copii aflate in situatiile de risc in vederea prevenirii abandonului familiar, scolar, marginalizare, integrare. Programele noastre se adreseaza si altor categorii defavorizate (copii/tineri institutionalizati si Postinstitutionalizati, persoane fara adapost, etc).

Asociatia Sansa Ta este infiintata in baza OG 26/2000, si a dobandit personalitatea juridica in anul 2011, fiind inregistrata in Registrul Asociatiilor si Fundatiilor de la Judecatoria Buftea, cu nr. 36 PJ/ 2011.

Asociatia ,,Sansa Ta,, este acreditata de catre Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, inregistrat cu seria AF, nr. 000740/2014, sa acorde servicii sociale. Asociatia "Sansa Ta" este operator de date cu caracter personal din 2014 - ANSPDCP - cu nr. 32216.

Asociatia Sansa Ta, este inscrisa in REPERTOAR-ul Camerei Deputatilor la nr. 267/2014.

Ca urmare a profesionalismului cu care isi desfasoara activitatea, Asociatia Sansa Ta, a primit certificarea ISO 9001- management al calitatii si servicilor sociale, 2015-2018/ RO - 10238.
Suntem convinși că împreună putem să dăm o șansă la o viață mai bună copiilor care speră la ea.


Misiune


Sansa Ta, ofera oportunitati in dezvoltarea personala a individului.

Misiunea noastra este sa creem principii sanatoase pentru dezvoltarea personalitatii individului, in care actiunile societatii sa fie puse in slujba unei tinere generatii, pentru pregatirea vietii independente.

Ne dorim sa sprijinim societatea pentru ca impreuna sa construim o lume mai buna pentru generatiile noastre, unde fiecaruia sa ii fie respectate drepturile la o viata decenta, dezvoltare si responsabilitate sociala si morala.

Promovarea servicilor sociale cu scopul imbunatatirii conditiilor de viata a grupurilor defavorizate.

Valori:

Omul - ca potential ce trebuie valorizat, incluzand copiii, tinerii, familia, relatiile umane.

Organizarea eficienta a resurselor de orice fel, astfel incat, eu si cel de langa mine sa beneficiem impreuna de o viata mai buna.

Dezvoltarea valorilor morale: altruism, implicare, empatie, ajutor, in cadrul relatiilor sociale.

Solidaritate, Demnitate, Parteneriatul, Responsabilitate sociala, Respect pentru natura si semeni.

Website:
www.asociatiasansata.ro

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Următoarele date sunt stocate temporar, până la completarea formularului: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon. După completarea formularului, aceste date sunt șterse, excepție făcând cazul în care ați optat să permiteți ONG-ului să vă contacteze. În acest caz, datele sunt stocate pe platforma Redirecționează cu scopul de a oferi acces ONG-ului la ele.
Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.

Prin completarea acestui formular, redirecționezi 3.5% din impozitul pe venit către organizația pe care ai ales-o.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular