Asociatia Centrul de Sãnãtate Educație si Familie-SANOGEN

Sanatatea are prioritate! Dedicat educatiei si solutiilor practice pt un stil de viata sanatos si responsabil. Din 2014 in Tg. Mures, in mediu rural din judet si in proiecte nationale. Cluburi de sanatate, nutritie, gatit sanatos, expozitii de sanatate pt copii si adulti. caravana sanatatii, Screening pt depistarea precoce a bolilor cronice netransmisibile. Consiliere si programe de coaching pt schimbarea stilului de viata, renuntare la vicii si protectia mediului. Alimentatie sanatoasa stiintifica bazata pe plante, agricultura organica producatori locali, minimalizarea deseurilor si composting, mai multa miscare in aer liber, ajutarea persoanelor defavorizate, a copiilor si a studentilor, voluntariat, economie sociala, educatie, it si aplicatii pt sanatate, solutii practice pt un stil de viata sanatos,

Redirecționează în 3 pași simpli

1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Singurele date salvate sunt: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon.

Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.
  • Ce reprezintă formularul de 2%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 2% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 2%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular