Asociatia Centrul de Sãnãtate Educație si Familie-SANOGEN

Sanatatea are prioritate! Dedicat educatiei si solutiilor practice pt un stil de viata sanatos si responsabil. Din 2014 in Tg. Mures, in mediu rural din judet si in proiecte nationale. Cluburi de sanatate, nutritie, gatit sanatos, expozitii de sanatate pt copii si adulti. caravana sanatatii, Screening pt depistarea precoce a bolilor cronice netransmisibile. Consiliere si programe de coaching pt schimbarea stilului de viata, renuntare la vicii si protectia mediului. Alimentatie sanatoasa stiintifica bazata pe plante, agricultura organica producatori locali, minimalizarea deseurilor si composting, mai multa miscare in aer liber, ajutarea persoanelor defavorizate, a copiilor si a studentilor, voluntariat, economie sociala, educatie, it si aplicatii pt sanatate, solutii practice pt un stil de viata sanatos,

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular