Asociatia Rudezis

Asociatia Rudezis este un ONG care functioneaza in mediul rural cu scopul de a dezvolta proiecte locale care implica participarea activa a cetatenilor. Functioneaza din 2003 si a implementat o serie de proiecte atat in comuna Giurgita, judetul Dolj cat si in teritoriul Sudolt si in judetul Gorj. Dintre proiectele derulate putem enumera: Reabilitarea si modernizarea dispensarului uman din Giurgita cu fonduri din partea Rompetrol in anul 2009, infiintarea unui Centru de Tineret in comuna Giurgita, prin Ministerul Tineretului si Sportului, Realizarea unei baze sportive in satul Curmatura, com Giurgita cu sprijinul Asociatiei Ateliere fara frontiere, Realizareaa unui proiect Teren sintetic in comuna Giurgita, judetul Dolj prin PNDR, proiect in curs de implementare, reabilitarea Muzeului satului din com. Albeni, judetul Gorj prin proictele finantate de Petrom, realizarea Strategiei de Dezvoltare Locala a teritoriului Sudolt, prin Programul Leader in 2016, realizarea unui Atelier de covoare oltenesti in satul Curmatura, com Giurgita, infiintarea unei Societati cooperative Popasuri Dunarene cu privire la punerea in valoare a identitatii teritoriului Sudolt ( turism rural, religios, cultural), parteneriate cu alte entitati rurale, etc.

Website:
www.popasuridunarene.ro

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Următoarele date sunt stocate temporar, până la completarea formularului: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon. După completarea formularului, aceste date sunt șterse, excepție făcând cazul în care ați optat să permiteți ONG-ului să vă contacteze. În acest caz, datele sunt stocate pe platforma Redirecționează cu scopul de a oferi acces ONG-ului la ele.
Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.

Prin completarea acestui formular, redirecționezi 3.5% din impozitul pe venit către organizația pe care ai ales-o.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular