ASOCIATIA ROMILOR PIETRENI

„ASOCIATIA ROMILOR PIETRENI” este o organizatie neguvernamentala de tip asociatie, non-profit, apolitica, persoana juridica de drept privat. Activitatea asociatiei se va desfasura in temeiul O.G. 26/2000 cu modificarile ulterioare.
Misiunea ASOCIATIEI ROMILOR PIETRENI este dezvoltarea multisectorială a romilor si neromilor pe baza exercitării drepturilor civile, economice, sociale, culturale şi politice, asigurării accesului la resurse şi reconstrucţie identitară.
Asociatia noastra funcţionează în interesul societăţii în general şi al comunităţii cetăţenilor aparţinând minorităţii rome si nerome din România. Prin proiectele şi programele derulate şi în curs de derulare, Asociaţia contribuie la promovarea şi respectarea drepturilor omului.
Asociatia Romilor Pietreni se constituie cu scopul de a incuraja cetatenii etniei rome si nerome la o mai buna comunicare si cooperare sociala. Aceasta isi propune sa initieze multiple planuri precum: initiative, actiuni si proicte in vederea stimularii de formare si perfectionare a tinerilor romi precum : educatie , sanatate, cultura, apararea si promovarea drepturilor si libertatilor omului, a traditilor si valorilor romanesti pe plan national dar si international.Asociatia are drept scop promovarea, sprijinirea, realizarea si coordonarea de activitati care sa contribuie la dezvoltarea comunitatilor de romi si neromi din punct de vedere economic, social, educational, cultural, politic etc.Pentru realizarea acestui scop Asociatia va avea urmatoarele obiective:
a) Sustinerea elevilor si studentilor in invatamant cu resurse umane sub forma de mentorat si tutoriat;
b) Prevenirea si combaterea tuturor formelor de discriminare fata de romi;
c) Organizarea de campanii de publicitate si educare a tinerilor;
d) Protectia drepturilor si libertatilor fundamentale ale omului si ale minoritatilor;
e) Facilitarea acesului romilor la drepturile economice, civile, sociale culturale si politice;
f) Dezvoltarea socio-economica a comunitatilor de romi;
g) Dezvoltarea si promovarea elitei romilor, creatoare de modele referentiale;
h) Reconstructia identitara si cresterea stimei de sine entice a romilor;
i) Promovarea si sustinerea unei societati multiculturale si a dialogului intercultural;
j) Cresterea oportunitatilor de ocupare profesionala si integrare pe piata muncii a romilor;
k) Dezvoltarea romilor ca natiune non-teritoriala in context European;
l) Promovarea de politici publice in favoarea romilor, inclusive masuri afirmative;

Redirecționează în 3 pași simpli

1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Următoarele date sunt stocate temporar, până la completarea formularului: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon. După completarea formularului, aceste date sunt șterse, excepție făcând cazul în care ați optat să permiteți ONG-ului să vă contacteze. În acest caz, datele sunt stocate pe platforma Redirecționează cu scopul de a oferi acces ONG-ului la ele.

Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.
  • Ce reprezintă formularul de 2%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 2% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 2%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular