Asociația Română pentru Promovarea Artelor Spectacolului (ARPAS)

Asociația Română pentru Promovarea Artelor Spectacolului (ARPAS) a fost înființată în martie 2011 cu scopul de a promova, stimula și diversifica arta vie contemporană și schimburile culturale în sectorul artelor spectacolului în România precum și între România şi alte ţări din lume.ARPAS este producătoare de spectacole și evenimente artistice, colaborează cu teatre din România și din lume, organizează turnee locale și internaționale și editează publicații de specialitate. Asociația Română pentru Promovarea Artelor Spectacolului (ARPAS) a inițiat și produs proiecte ca: Platforma Internațională de Teatru București, găzduită de ARCUB-Gabroveni (6 ediții), Harta senzorială (3 ediții, la București și Iași), Surorile Heddei (trei producții Ibsen co-produse cu teatre de stat și semnate de tinere regizoare), Microistoria (2 editii), revista Scena.ro (11 ani de apariție împliniți în 2019).

Website:
revistascena.ro

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular