ASOCIATIA ROMANA DE TERAPII IN AUTISM SI ADHD

ASOCIATIA ROMANA DE TERAPII IN AUTISM SI ADHD – “ARTAADHD” s-a nascut in 2012 ca o alternativa de profesionalism si daruire neconditionata in contextul in care majoritatea ONG-urilor din domeniul psihopatologiei copilului si tanarului special erau infiintate de parinti ai acestora. Presedintele fondator Sanda Gligu(psiholog atestat in domeniul psihologiei clinice; in psihologie educationala, consiliere scolara si vocationala) pune bazele asociatiei si dezvolta programele si proiectele din prisma profesionistului care activeaza in domeniul sanatatii si educatiei psihologice. De la bun inceput ARTAADHD nu se adreseaza doar categoriei mici de varsta ci are ca plaja de varsta meantala 1/18 ani iar pe parcurs extindem aria si astazi dezvoltam programme de recuperare terapeutica si de dezvoltare personala specifica in centrele “ARTAADHD” si pentru tineri si adulti speciali.
ARTAADHD deschide centre de recuperare terapeutica si psihoeducationala pentru recuperarea copii si tineri cu diagnosticati cu : Autism; ADHD; Down, Retard Mintal, Cornelia de Lange; Asperger, Anxietati, Fobii, Dificultati de invatare, Dificultati de comunicare si limbaj; Dificultati de atentie si alte tulburari de dezvotare psihologica.
Tinta ARTAADHD este nu numai sa recuperam prin programme individualizate ci si sa ajutam la integrarea scolara si sociala a copiilor si tinerilor speciali prin programme si proiecte dezvoltate in spatial public, specializare cadre didactice, aducem in spatial decizional initiative legislative menite sa schimbe destinele acestora. artaadhd detine 3 centre de recuperare terapeutica a copiilor cu 3autism; ADHD; ASPERGER, DOWN sau alte tulburari psihologice.

Website:
www.autismartaadhd.ro

Redirecționează în 3 pași simpli

1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Tip de venit

Pentru ce tip de venit vrei să redirecționezi către acest ONG?

Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Următoarele date sunt stocate temporar, până la completarea formularului: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon. După completarea formularului, aceste date sunt șterse, excepție făcând cazul în care ați optat să permiteți ONG-ului să vă contacteze. În acest caz, datele sunt stocate pe platforma Redirecționează cu scopul de a oferi acces ONG-ului la ele.

Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.
  • Ce reprezintă formularul de 2%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 2% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 2%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular