Asociatia Reteaua de cultura

Asociația „Rețeaua de cultură” are ca scop promovarea, conservarea și exprimarea valorilor culturale materiale și imateriale naționale și universale. Asociația își propune să promoveze dialogul intercultural și multicultural, să sprijine educația continuă formală, non-formală și informală pentru toate categoriile de vârstă în toate domeniile și diminuarea discrepanțelor de ordin social, economic și educațional. Obiectivele asociației sunt de combatere a oricărui gen de discriminare, implicarea activă a tinerilor pentru o dezvoltare durabilă a societății în toate sferele activității umane, susținând voluntariatul în vederea identificării și soluționării nevoilor cu care se confruntă societatea.

Website:
reteauadecultura.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 31 Iulie ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 2%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 2% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 2%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular