Asociația Q-Arts

De doi ani construim Muzeul Abandonului, un proiect de comunicare a unei probleme sociale, folosind mediul muzeal pentru recunoașterea și documentarea nedreptăților istorice și a traumelor experimentate de copiii abandonați din România. Prin conservarea și prezentarea poveștilor lor, muzeul contribuie la restaurarea adevărului istoric, asigurându-se că narațiunile acestor copii sunt recunoscute public și metabolizate de societate. Ne concentrăm pe vindecarea socială prin creșterea conștientizării cu privire la consecințele abandonului copiilor.Suntem aproape 30 de oameni în echipa care a lucrat pe parcursul acestui an. Unii au contribuit cu câteva ore pe săptămână… alții cu zeci. Din acestea, 10% au fost remunerate prin finanțările obținute, restul a fost muncă voluntară. La orele de muncă ale echipei se adaugă orele celor care au răsucit până la epuizare cuvintele în jurul durerii lor, pentru a-și scrie și dona mărturiile. Muzeul Abandonului este un muzeu care aparține comunității care s-a construit în jurul lui chiar înainte ca el să existe. Este muzeul nostru, al tuturor celor care au citit sau donat poveștile abandonului, celor care au arhivat mii de documente ce vor alcătui arhiva publică, au filmat, fotografiat, editat. El există prin contribuția fiecăruia dintre noi.Am reușit împreună să construim un spațiu de expunere și vindecare a traumei abandonului. Tot cu sprijinul vostru putem continua această misiune. Puteți susține Muzeul Abandonului redirecționând cei 3,5% din impozitul pe venit, către Asociația Q-Arts, ONG-ul care l-a fondat.Vă mulțumim!

Website:
muzeulabandonului.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular