Asociatia Prosperitas Vitae Egyesulet

Asociatia are ca scop asigurarea criteriilor necesare pentru dezvoltarea precoce cat mai optima a tuturor copiilor prin preventia si ameliorarea tulburarilor de dezvoltarre de orice origine, si interventia timpurie ipentru copii cu dezvoltare atipica : -
cu intarzieri, tulburari in dezvoltare sau cu
diizabilitate.
Pe langa furnizareade servicii de interventie timpurie pt . 180-200 copii pe saptamina , langa evaluarea neurologica si complexa a peste 1300 copii de a lungul a 7 ani, lucram pentru Crearea sistemului national a serviciilor de interventie timpurie cu focus pe prventie si pe suportul parintilor ,a familiilor. Lucram pt. crearea legistlatiei si a profesiei de interventie timpurie.Asociatia are 13 angajati experti in interventia timpurie.

Website:
korai.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 30 Iunie ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 2%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 2% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 2%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular