Asociatia Pro Infrastructura

Împreună suntem cea mai importantă organizație nonprofit dedicată promovării infrastructurii de transport din România.

Suntem singurii care filmăm, din avion și din dronă, TOATE șantierele de autostradă aflate în lucru. Facem vizite oficiale la sol atât pe autostrăzi, centuri rutiere cât și pe magistralele de căi ferate și metrou. În plus, comunitatea de entuziaști de pe forumul PeUndeMerg.ro contribuie aproape zilnic cu vești și fotografii.

Monitorizăm TOATE proiectele majore, de la licitația și realizarea studiilor de fezabilitate și până la execuția lucrărilor în teren și inaugurare. Suntem membri observatori în CM POIM (Comitetul de Monitorizare al Programului Operațional Infrastructură Mare) și membri cu drept de vot în SCS Transport (Sub-Comitetul Sectorial Transport).

Explicăm obiectiv și detaliat tot ce este important. Acordăm aproape zilnic interviuri în presa centrală și locală, atât online, cât și la radio și TV. Suntem urmăriți de toți actorii implicați: autorități (CNAIR, CFR, Metrorex), constructori, proiectanți, consultanți, experți din domeniu.

Website:
www.proinfrastructura.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 30 Iunie ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 2%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 2% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 2%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular