Asociatia Primitive

Primitive suntem noi, tu și oricine își dorește să se intoarcă la origini. Asociația noastră își propune să miște ceva în rândul tinerilor și adulților din Cluj-Napoca, să le reamintească cine sunt cu ajutorul unui stil de viată activ și al disciplinei. Termenul “primitive” conține esența omului “primitiv”, care cunoștea sensul armoniei dintre corp și minte. Doar astfel putea depăsi constantele provocări ale vieții, neavând la indemană confortul și tehnologia de azi.

Ce este parkour: Într-o definiție generală, parkour presupune să te adaptezi mediului tău inconjurător. Elaborând puțin, această adaptare implică o fuziune între minte și corp, o stare de reflecție constantă asupra ceea ce ne oferă mediul inconjurător, a propriilor limite, frici și a ceea ce suntem capabili să facem.
Include miscări precum salturile, echilibristica, rostogolirea, cătăratul și depăsirea obstacolelor folosind doar corpul, fără echipamente sofisticate.

Scopul nostru: ne dorim un cadru în care oamenii pot să fie mai puternici, mai determinați, mai flexibili și mai creativi, folosindu-se de această unealtă numită parkour, accesibilă oricui. Facem acest lucru prin cursuri și ateliere educative, demonstrații și evenimente. Scopul final este crearea unei comunităti în care fiecare să se simtă îndrumat și sprijinit. Credem cu tărie în beneficiile practicării disciplinei parkour și, de asemenea, în a face lucrurile cu implicare, pasiune și muncă în echipă bazată pe încredere.

Prin donația ta de 2% ne dorim să achiziționăm diverse materiale și echipamente pentru activitățile, cursurile noastre, pe care le desfășurăm atât în sală, cât și afară. Și totodată să atingem o sustenabilitate prin care putem să ajungem la oamenii care au nevoie și cred alături de noi, în sănătate și funcțioanalitate pe termen lung.

Website:
www.primitivemovement.ro

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Următoarele date sunt stocate temporar, până la completarea formularului: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon. După completarea formularului, aceste date sunt șterse, excepție făcând cazul în care ați optat să permiteți ONG-ului să vă contacteze. În acest caz, datele sunt stocate pe platforma Redirecționează cu scopul de a oferi acces ONG-ului la ele.
Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.

Prin completarea acestui formular, redirecționezi 3.5% din impozitul pe venit către organizația pe care ai ales-o.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular