Asociația PostModernism Museum

Asociația PostModernism Museum (APMM) (www.postmodernism.ro) produce și promovează proiecte de cultură contemporană și dezvoltă programe de cercetare culturală, cu focus pe domeniul artelor vizuale. APMM este furnizor de servicii de training și consultanță în management cultural.
APMM, ca producător și promotor de proiecte de artă contemporană, dezvoltă proiecte curatoriale, educaționale și de cercetare în artă. Printre proiectele expoziționale și de cercetare se numără: „De la propagandă la baby-boom”, „Înainte și după revoluția culturală în România 1971”, „Arhitectura socialistă în București”, „Centenarul femeilor în arta românească”, „Naționalism și multiculturalism”, „Minorități etnice în cultura vizuală din România”.
APMM a inițiat în 2015 DARE, un program de 5 ani de Documentare, Arhivare, Expunere și Revalorificare a artei produsă în România în intervalul 1945-1990.
De asemenea, conduce proiecte de cercetare în zona culturii și publică studii și cărți, expunând spre vizionare arhive și proiecte curatoriate.
APMM a pregătit și publicat prima Strategie culturală și creativă a Bucureștiului pe 10 ani (2015-2025), un proiect initiat de Arcub-Centrul de proiecte culturale al Bucureștiului.
De asemenea derulează programul de formare profesională în domenii culturale și creative Formare Culturală. Programul aduce profesioniști și practicieni din medii culturale și creative – ca traineri și consultanți – laolaltă cu cei care lucrează sau aspiră să lucreze în aceste medii. Trainingurile sunt fie direcționate spre subiecte generale (finanțări, management cultural), fie focusate pe comunități creative și industrii culturale (arte vizuale, film, teatru, design și hand-made, biblioteci etc.).
Asociația își desfășoară activitatea în domeniul cultural larg. Domeniile specifice sunt: arte vizuale; istoria artei; antropologie; sociologie; industrii culturale și creative: publicări de studii, antologii, albume, cercetări; traininguri în management cultural, finanțări în proiecte culturale, comunicare culturală, economia artei, curatoriat, dezvoltare comunitară prin proiecte culturale.

Website:
www.postmodernism.ro

Redirecționează în 3 pași simpli

1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Următoarele date sunt stocate temporar, până la completarea formularului: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon. După completarea formularului, aceste date sunt șterse, excepție făcând cazul în care ați optat să permiteți ONG-ului să vă contacteze. În acest caz, datele sunt stocate pe platforma Redirecționează cu scopul de a oferi acces ONG-ului la ele.

Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.
  • Ce reprezintă formularul de 2%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 2% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 2%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular