Asociatia Play to Learn

Explore 100 debutează în viaţa educaţională românească în 2011 când deschide prima grădiniţă de inspiraţie Reggio Emilia din România. În 2013, apare ciclul primar, o şcoală care urmează liniile directorii date de curriculum-ul românesc, dar propune o învăţare democratică, cu respect pentru copil, profesor şi părinte şi pentru procesul natural de învăţare; o şcoală unde temele, notele sau evaluările nu reprezintă factori de constrângere.

Explore 100 îşi completează oferta educaţională prin înfiinţarea unui centru educaţional destinat copiilor cu vârsta cuprinsă între 9 – 12 ani, şi a unui before/after school. Centrul Explore 100 oferă un pachet de cursuri şi experienţe educaţionale care urmăresc o dezvoltare holistică a copilul, punând accent pe valorile, strategiile şi compeţentele de care acesta are nevoie ASTĂZI pentru a-şi crea un VIITOR – ALTFEL – MÂINE.

Website:
explore100.ro

Redirecționează în 3 pași simpli

1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Următoarele date sunt stocate temporar, până la completarea formularului: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon. După completarea formularului, aceste date sunt șterse, excepție făcând cazul în care ați optat să permiteți ONG-ului să vă contacteze. În acest caz, datele sunt stocate pe platforma Redirecționează cu scopul de a oferi acces ONG-ului la ele.

Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.
  • Ce reprezintă formularul de 2%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 2% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 2%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular