Asociația Plaiuri Noi

Ținutul Fluturelui Albastru (teritoriul acoperit de GAL Someș Transilvan) este un teritoriu în care se îmbină frumos trecutul cu prezentul. Pe lângă moștenirea naturală și de patrimoniu construit, valoarea arealului e dată și de oamenii locului.
Prin crearea brandului de teritoriu, microregiunea e tot mai vie, de la an la an prin implicarea localnicilor, a tinerilor mutați nou în zonă sau a ONG-urilor cu activitate în păstrarea identității și a culturii locului, s-au creat și activat diverse evenimente pentru publicul larg, evenimente de promovare a micilor producători și a gastronomiei locale, și se conturează trasee de drumeții și de cicloturism bazate pe natură.
Asociația Plairi Noi s-a înființat și își continuă activitatea pornind de la aceste valori. Echipa e dedicată acestui teritoriu, astfel încât efortul de conceptualizare a brandului să nu fie în zadar. Pentru ca un brand să fie viabil, el trebuie să fie viu, prin implicare, acțiuni, activități și e necesar ca el să fie conștientizat și asumat de către comunitatea locală.
La asta puteți contribui și D-voastră.

Website:
www.facebook.com

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Următoarele date sunt stocate temporar, până la completarea formularului: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon. După completarea formularului, aceste date sunt șterse, excepție făcând cazul în care ați optat să permiteți ONG-ului să vă contacteze. În acest caz, datele sunt stocate pe platforma Redirecționează cu scopul de a oferi acces ONG-ului la ele.
Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.

Prin completarea acestui formular, redirecționezi 3.5% din impozitul pe venit către organizația pe care ai ales-o.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular