ASOCIATIA PISICI PE CREIER

Asociatia Pisici pe creier este o asociatie nonprofit infiintata in octombrie 2017 cu scopul de a ajuta pisicile fara stapan, dar si de a construi o platforma online dedicata adoptiilor responsabile, strangerii de fonduri pentru tratamente costisitoare, educatiei feline si promovarii bunelor practici in salvarea si ingrijirea animalelor.
 
Pana in prezent am salvat in mod direct si am plasat in adoptie sute de pisici, iar alte mii de pisici anual isi gasesc familii prin intermediul anunturilor promovate pe platforma noastra. Suntem cea mai de succes platforma de adoptii din Romania, inovand acest domeniu prin folosirea - pentru prima oara, cel putin in Romania - a reclamelor Facebook (campanii de Facebook Ads) pentru promovarea pisicilor in vederea adoptiei. De asemenea, am initiat proiecte unice in Romania - lucram la o baza de donatori de sange (cu proprietari de pisici dispusi sa vina cu acestea la clinicile veterinare pentru a dona sange cand este nevoie de transfuzii), precum si la o serie de materiale video EduCat in care cei mai buni medici veterinari din Bucuresti discuta despre cele mai frecvente afectiuni ale pisicilor sau clarifica anumite mituri despre ingrijirea pisicilor.

Website:
facebook.com/pisicipecreier

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 25 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular