Asociatia pentru Solidaritate si Empatie Delia Gradinaru

Asociaţia pentru Solidaritate şi Empatie Delia Grădinaru este o asociație nonprofit, înființată cu scopul de a veni în sprijinul copiilor și tinerilor cu insuficienţă renală cronică dependenți de hemodializă, dializă peritoneală și/ sau cu transplant renal de pe întreg teritoriul României.

Viziunea asociației ține de îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor cu insuficiență renală cronică.

Misiunea asociației este de a face cunoscut publicului larg problemele de natură biopsihosocioculturală cu care se confruntă copiii și tineriii cu insuficiență renală cronică creând un sistem organizat prin care oameni cu inimă deschisă să fie solidari şi empatici cu nevoile acestor bolnavi.
Obiectivele principale ale asociației sunt:

Asigurarea fondurilor financiare continue ale asociației;
Asigurarea accesului beneficiarilor la servicii medicale de înaltă calitate atât în ţară cît şi în străinătate;
Implementarea unor programe de integrare socio-educative și profesionale centrate pe problemele specifice copiilor și tinerilor care suferă de diferite afecțiuni cronice;
Asigurarea unui climat propice dezvoltării capacităților de solidaritate și empatie între beneficiarii asociației.
Activitățile prin care asociația și-a propus să îşi dezvolte aceste obiective în vederea îndeplinirii misiunii asociației sunt următoarele:

Organizări de evenimente caritabile;
Aplicări de proiecte pentru obținerea finanțărilor;
Procurarea de medicamente, aparatură medicală, mijloace de promovare, întreținere și menținere a sănătății acestora din mediul familial și colectivității;
Programarea beneficiarilor pentru consultații medicale, intervenții chirurgicale, analize de laborator;
Asigurarea de tratamente speciale în țară și în străinătate, în funcție de caz. Bolnavilor cronici care necesită tratament în afara granițelor le este asigurat transportul, cazarea şi accesul la centre speciale de diagnostic și tratament;
Organizarea de tabere de recreere și cu scop educativ pentru copiii și tinerii care suferă de boli cronice.
Pe lângă lipsurile materiale imediate (nevoia de medicamente, hrana corespunzătoare regimului de viaţă special, îmbrăcăminte) ale celor peste 100 de copii și tineri, beneficiari ai asociaţiei, aceştia resimt că cea mai mare nevoie a lor este să se întâlnească pentru a-şi împărtăşi necazurile şi micile bucurii ale vieţii într-un alt cadru, în care să uite de boală măcar pentru câteva zile.

În urma identificării acestei nevoi, asociaţia organizează, de mai bine de 16 ani, tabere de recreere pentru aceşti copii şi tineri lângă centrele de dializă din ţară şi din străinătate pentru a garanta tratamentul vital pentru cei mai mulţi dintre aceşti bolnavi, absolut gratuit pentru toţi participanţii la tabere (beneficiari, aparţinători, voluntari).

Acest proiect este, din păcate, unic în România din cauza efortului material, financiar dar şi uman foarte uriaş ce trebuie implicat într-o asemenea activitate.

Website:
www.solidaritatesiempatie.ro

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Următoarele date sunt stocate temporar, până la completarea formularului: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon. După completarea formularului, aceste date sunt șterse, excepție făcând cazul în care ați optat să permiteți ONG-ului să vă contacteze. În acest caz, datele sunt stocate pe platforma Redirecționează cu scopul de a oferi acces ONG-ului la ele.
Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.

Prin completarea acestui formular, redirecționezi 3.5% din impozitul pe venit către organizația pe care ai ales-o.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular