Asociatia pentru Responsabilitate Sociala PLAN B

Organizația noastră se dedică îmbunătățirii vieții prin proiecte concentrate pe educație. Ne focusăm pe oferirea unei educații de calitate și incluzive pentru fiecare copil și tânăr din România.

Misiunea noastră este să dezvoltăm soluții concrete pentru o educație eficientă și incluzivă.

Viziunea noastră este o lume în care copiii și tinerii beneficiază de o educație de calitate, oferindu-le șanse reale la o viață mai bună.

Strategia noastră include 3 direcții:
1. Informare, Educație și Integrare Socială: Proiecte educaționale pentru copiii și tinerii din medii defavorizate, reducând decalajele educaționale și promovând incluziunea socială.
2. Sănătate, Mediu și Calitatea Vieții: Contribuim la un stil de viață sănătos prin programe educaționale și campanii de conștientizare privind protejarea mediului și impactul acestuia asupra sănătății umane.
3. Intervenții în situații de urgență: Sprijinim comunitățile afectate de situații de urgență prin acțiuni de intervenție promptă și programe de reconstrucție a infrastructurii sociale și educaționale.

Website:
planb.ngo

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular