Asociatia pentru Persoane cu Dizabilitati Fizice Sf. Haralambie

Asociatia pentru Persoane cu Dizabilitati Fizice "Sf. Haralambie" Brasov, este o organizaţie non – profit ce a luat fiinţă din iniţiativa unor persoane cu dizabilităţi fizice în anul 2005 și își propune să reprezinte, să protejeze şi să promovează drepturilor şi intereselor persoanelor cu dizabilităţi fizice.
Organizatia susține înbunătățirea calității vieții persoanelor cu dizabilitati fizice prin intermediul programelor de integrare socio – profesionala si anume:
1. GIMNASTICA MEDICALA SI DE RECUPERARE
Asociatia are amenajat un centrul de recuperare dotat cu dispozitive, echipamente si materiale
specifice programelor si terapiilor de recuperare pentru persoane cu dizabilitati, programul de recuperare fiind coordonat de un kinetoterapeut.
2. CONSILIERE PSIHOLOGICA – CONSILIERE INDIVIDUALA SI DE GRUP
Psihologul organizatiei desfasoara activitati saptamanale de consiliere individuala si de grup in scopul dezvoltarii stimei de sine a persoanelor cu dizabilitati.
3. CONSILIERE SOCIALA
Consiliere sociala: indrumare, informare drepturi si obligatii legale ale persoanelor cu dizabilitati,
asistenta la completare documentatii personale.
4. TERAPIE OCUPATIONALA
Prin aceste activitati se dezvolta creativitatea, îndeletniciri si practici manuale, se educa rabdarea, dobândirea unor deprinderi ocupationale.
5. Activitati de dezvoltare a abilitatilor;
- Ateliere de artizanat si mestesuguri;
- Cursuri de limbi straine, (limba engleza, limba spaniola);
6. ACTIVITĂŢI DE SOCIALIZARE SI PETRECERE A TIMPULUI LIBER
Beneficiarii organizatiei participa saptamanal la activitati de socializare, educative si sportive.
7. SPORT
Sportul, miscarea, gimnastica sunt elemente primordiale in recuperarea si reabilitarea persoanelor cu dizabilitati.
8. ACTIVITĂȚI DE INFORMARE ȘI ORIENTARE PROFESIONALĂ, MEDIEREA LOCURILOR DE MUNCĂ ȘI INTEGRAREA PE PIAȚA MUNCII;
Organizatia a infiintat un centru de angajare asistata pentru persoanele cu dizabilitati unde acestea sunt sprijinite sa-si gaseasca un loc de munca.

Website:
www.apdfbrasov.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 25 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular