Asociatia pentru Integrarea Copiilor cu Autism si Adhd - Prietenii lui Alex

Asociaţia " A.I.C.A.A -PRIETENII LUI ALEX ” este o organizaţie nonguvernamentală, fără scop patrimonial, care are ca misiune creşterea calităţii vieţii copiilor cu Autism , sindromul Down şi ADHD . A fost demarată înfiinţarea ei în anul 2020 din dorința de-a veni în întâmpinarea nevoilor specifice ale copiilor cu Autism, Adhd ,sindrom Down . Obiectivul prioritar al acestei asociaţii este incluziunea copiilor cu AUTISM , SINDROMUL DOWN şi ADHD în școlile de masa. In centru asiguram terapie pentru un nr. de 50 de copii cu autism pentru o perioadă de 1 an de zile ( putându-se prelungi în funcţie de evoluţia copilului). Aici, copiii înscrişi vor beneficia de următoarele servicii: terapia 3C, terapia ABA şi PECS, logopedie, artterapie, socializare, stimulare senzorială, autonomie şi funcţionalitate, suport şi informaţii pentru părinţi, educatorilor şi profesioniştilor în domeniu . Abordarea noastră se bazează pe nevoile individuale ale fiecărui copil. Echipa formată din psihologi, psihopedagogi, pedagogi recuperare, asistenţi sociali, voluntari şi părinţii acestor copii au demarat o campanie de strângere de fonduri. Dacă doriţi să sprijiniţi eforturile noastre
devenind prieten al asociaţiei noastre ,ajuta-ne prin completarea declarației 230 redirecționând 3,5% din impozit.
Existenţa acestui centru depinde într-o mare măsură de sprijinul şi generozitatea dumneavoastra..
VA MULŢUMIM IN NUMELE COPIILOR !
ASOCIATIA - A.I.C.A.A - PRIETENII LUI ALEX

Website:
www.prieteniiluialex.ro

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Următoarele date sunt stocate temporar, până la completarea formularului: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon. După completarea formularului, aceste date sunt șterse, excepție făcând cazul în care ați optat să permiteți ONG-ului să vă contacteze. În acest caz, datele sunt stocate pe platforma Redirecționează cu scopul de a oferi acces ONG-ului la ele.
Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.

Prin completarea acestui formular, redirecționezi 3.5% din impozitul pe venit către organizația pe care ai ales-o.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular