Asociația pentru integrare și normalitate Iași

Suntem 3 mame cu copii diagnosticați in jurul vârstei de 3 ani cu tulburare de spectru autist,adhd,întârziere în dezvoltarea mintală . Copiii noștri fac zilnic terapie de atunci pentru că ne dorim foarte mult sa facem tot ce tine de noi părinții că ei să aibă cat mai multe progrese.
Acum ei sunt in grupa mare la grădiniță și în toamna vor merge la școală.Am înființat acest ONG pentru a strânge formulare de 2% care sa ne susțină în continuarea terapiei zilnice a copiilor.
Pe lângă terapie unu la unu copiii au nevoie de kinetoterapie,de un sport ,de terapie senzoriala pentru a i ajuta sa se dezvolte normal pe partea de motricitate.
Daca cineva dorește să ne ajute financiar pentru sprijinirea copiilor noștri ,va rămânem profund recunoscatori.Doamne ajuta !
Mulțumim,
Mihaela Esanu
Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 25 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular