ASOCIATIA PENTRU FORMARE

Asociaţia pentru Formare este o organizaţie neguvernamentală româneasca, non-profit, înfiinţată în anul 2010. Misiunea sa: Formarea Oamenilor Responsabili prin Motivare, Atitudine, Resurse, pentru Excelenţă. Iniţiativele principale ale Asociaţiei sunt: „Şcoala Copiilor” si „Casa Experimentelor®”, ele acţionând independent, cu propriile activităţi şi propriile proiecte.

„Şcoala Copiilor” este iniţiativa Asociaţiei pentru Formare care a demarat încă din anul 2011. În cadrul acestei iniţiative primordială este educaţia complementară şcolii tradiţionale, punând accent pe talentul copiilor şi adolescenţilor. Programele dezvoltate în cadrul acestei iniţiative sunt: Şcoală de Dans modern; Şcoală de Majorete şi Gimnastică; Şcoală de Handbal; Cursuri de dezvoltare emoţională pentru şcolari; Cursuri de dezvoltare pentru adolescenţi; Programul de Team Building Junior.

„Casa Experimentelor®” este a doua inițiativă a Asociației pentru Formare; demarata in 2015 si deschisa publicului din ianuarie 2016. „Casa Experimentelor®”-primul centru ştiinţific non-profit din România care oferă oportunitatea de învăţare extraşcolară într-un mediul informal, este instrument de învăţare şi inoculare a ştiinţei în rândul copiilor (şi nu numai) într-o manieră non-formală. Expoziţie permanentă de experimente (exponate interactive) cu scopul de a-i învăţa despre ştiinţă pe vizitatori în timp ce se „joacă” cu ele. “Ştiinţă şi joc în acelaşi loc!” este sloganul centrului nostru ştiinţific.

Website:
www.casaexperimentelor.ro si www.scoalacopiilor.ro

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Următoarele date sunt stocate temporar, până la completarea formularului: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon. După completarea formularului, aceste date sunt șterse, excepție făcând cazul în care ați optat să permiteți ONG-ului să vă contacteze. În acest caz, datele sunt stocate pe platforma Redirecționează cu scopul de a oferi acces ONG-ului la ele.
Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.

Prin completarea acestui formular, redirecționezi 3.5% din impozitul pe venit către organizația pe care ai ales-o.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular