ASOCIATIA PENTRU ECOLOGIE SI TURISM PRO ECO-TUR FILIALA BRAILA

Membrii fondatori ai ASOCIAŢIEI PENTRU ECOLOGIE ŞI TURISM PRO ECO–TUR FILIALA BRĂILA isi propun :
- promovarea responsabilităţii civice, angajării civice şi dezvoltarea educaţiei civice;
- promovarea şi cultivarea unui spirit pentru protecţia mediului şi a animalelor;
- promovarea şi valorificarea creatoare a tradiţiei româneşti;
- promovarea şi cultivarea unui spirit ecologic;
- promovarea turismului şi sportului;
- promovarea valorilor naţionale;
- creșterea participării grupurilor vulnerabile pe piața muncii și în viața economică și socială, atât prin îmbunătățirea competențelor ale acestora, cât și prin punerea în practică a unui model eficient de economie socială, utilizând transferul de bune practice;
- lupta împotriva excluziunii, discriminărilor şi şomajului prin inserţia socioprofesională a persoanelor defavorizate;
- promovarea economiei sociale prin campanii de conștietizare a publicului larg și a grupului țintă cu privire la beneficiile dezvoltării economiei sociale și a oportunităților oferite de aceasta;
- dezvoltarea comunității prin îmbunătățirea condițiilor de viață a persoanelor care aparțin grupurilor vulnerabile;
- încurajarea atitudinii solidare a comunității;

Redirecționează în 3 pași simpli

1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Tip de venit

Pentru ce tip de venit vrei să redirecționezi către acest ONG?

Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Următoarele date sunt stocate temporar, până la completarea formularului: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon. După completarea formularului, aceste date sunt șterse, excepție făcând cazul în care ați optat să permiteți ONG-ului să vă contacteze. În acest caz, datele sunt stocate pe platforma Redirecționează cu scopul de a oferi acces ONG-ului la ele.

Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.
  • Ce reprezintă formularul de 2%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 2% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 2%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular