Asociatia pentru Protectia Animalelor A Doua Sansa

Maidanezii. Desi diferiti, povestea lor este una similara si poate fi exprimata in cateva cuvinte: ei sunt cateii nimanui, sunt indezirabilii, excesul, cateii fara pedigree sau doar fara sansa. Cateii pierduti, abandonati sau aruncati la groapa de gunoi, in paduri, pe camp, in saci de rafie legati la gura, batuti, infometati, bolnavi, calcati de masini, ignorati si abuzati. Cateii fara nume, cateii fara eticheta, cateii fara pret.
In acest context, misiunea noastra (care se confunda adesea cu lupta inegala a lui Don Quijote cu morile de vant) este de a da o sansa acestor animale fara vina.
Pe langa adapostirea si ingrijirea unui numar de peste 200 de catei, acordam o atentie deosebita implementarii de masuri de prevenire a abandonului si a inmultirii necontrolate a cainilor, organizand regulat campanii gratuite de sterilizari pentru cainii cu si fara stapan. Incercam, astfel, sa combatem cauza abandonului, venind in intampinarea celor care nu isi permit sa achite costurile sterilizarii, pe de o parte si reducand fenomenul acesta al inmultirii necontrolate al cainilor de pe strazi, pe de alta.

Website:
www.facebook.com

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 25 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular